• #marykayfeedback

    Advertisement
    Siapa yang ada masalah ni mesti pening kepala kan macam mana lah nak buang blackhead tu🧐??
.
.
Jangan Risauu Mask Botani
    0

    Siapa yang ada masalah ni mesti pening kepala kan macam mana lah nak buang blackhead tu🧐?? . . Jangan Risauu Mask Botanical Effect kan ada😱 . .. Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    My Routine
.
Tiap minggu Dhea akan selang seli pakai mask minggu ni pakai Mask BE Formula 2 minggu depan pakai Microdem
    0

    My Routine . Tiap minggu Dhea akan selang seli pakai mask minggu ni pakai Mask BE Formula 2 minggu depan pakai Microdem Refine Scrub pula😌. Lega rasa bila sel kulit mati ni tanggal, rasa kulit segar & tak kusam. Kalau nak tahu bintik hitam tu lah sel kulit mati. Best kan kalau pakai Mask ni kesannya cepat je🤩🤩🤩🤩🤩 . . . .Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    Masih mencari produk yang sesuai dengan kulit ke tu + tak tahu jenis kulit pula ??😩... Ha jangan risau @dhea.beautyconsu
    0

    Masih mencari produk yang sesuai dengan kulit ke tu + tak tahu jenis kulit pula ??😩... Ha jangan risau @dhea.beautyconsultantboleh bantu anda semua🤩, kita kenal pasti kulit dulu, baru Dhea suggest produk mana yang sesuai🤩. Ada waranti 90 hari tau. 🤩Best ke sangat best??? . Jangan lupa bagi peluang untuk berkulit sihat🔥 . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    While in stock!😘
.
Hurry up!! Dapatkan sekarang dengan harga kasih sayang🌹
.
.
Visit ig @dhea.beautyconsultant
.
Dhea se
    0

    While in stock!😘 . Hurry up!! Dapatkan sekarang dengan harga kasih sayang🌹 . . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    🌹BEAUTY🌹
Is about being comfortable in your Own Skin😘
.
.
.Visit ig @dhea.beautyconsultant
.
Dhea sedia berkhidmat ! ✔Fr
    0

    🌹BEAUTY🌹 Is about being comfortable in your Own Skin😘 . . .Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    Liquid Lip Matte
.
Warna pekat , Tak comot , 6 colour .
BUY 1 FREE 1
.
Only RM39
.

Visit ig @dhea.beautyconsultant
.
Dh
    0

    Liquid Lip Matte . Warna pekat , Tak comot , 6 colour . BUY 1 FREE 1 . Only RM39 . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    😱😱😱😱😱😱
Bimbang KULIT KUSAM tetapi tak tahu jalan penyelesaian ?? Here the answer🔥🔥🔥
.
.
Jom visit ig @dhea.beautyconsult
    0

    😱😱😱😱😱😱 Bimbang KULIT KUSAM tetapi tak tahu jalan penyelesaian ?? Here the answer🔥🔥🔥 . . Jom visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    BUY 1 FREE 1
.
.Tak rugi uolls satu harga dapat 2 lipstick🤩🤩
.
.
MARY KAY PRODUCT.
.
📍Produk Mary kay since 1963
📍Mengha
    0

    BUY 1 FREE 1 . .Tak rugi uolls satu harga dapat 2 lipstick🤩🤩 . . MARY KAY PRODUCT. . 📍Produk Mary kay since 1963 📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk. 📍Ada waranti 90 hari 📍Bahan organik 📍Dikaji oleh saintis yang profesional . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    🤗WHITE TEA & CITRUS SATIN HAND®PAMPERING SET🤗 🖐 Satin Hands® Protecting Softener ✔Membantu menyokong penghalang kulit
✔
    0

    🤗WHITE TEA & CITRUS SATIN HAND®PAMPERING SET🤗 🖐 Satin Hands® Protecting Softener ✔Membantu menyokong penghalang kulit ✔ menguncikan kelembapan kulit. ✔ sapu pelembap ini pada tangan sebelum mengguna Satin Smoothie® Refining Shea Scrub. 🖐Satin Smoothie® Refining Shea Scrub ✔mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan utk membuang sel kulit mati dan kusam, serta kawasan kering. ✔Tangan tampil sihat dengan segera selepas satu pakaian, apabila diguna secara berpanjangan maka tangan akan tampil cergas dan segar.Tambah dengan shea butter yang melembapkan, skrub ini dapat mengembalikan kulit yang tampil lebih licin semasa ia menghapuskan kotoran dan bendasing pada tangan. 🖐Satin Hands® Nourishing Shea Cream - ✔ menawarkan penghidratan optimum kepada kulit, malah telah dibukti secara klinikal ia dapat melembapkan kulit sehingga 24 jam. ✔Rasa kering terus hilang apabila memakai krim tangan ini kerana krim yang dirumus dengan shea butter terus meresap ke dalam kulit dan meninggalkan kesan lembut dan tampil lebih licin. Tangan masih kekal rasa lembut dan lembap walaupun selepas basuh tangan Kenapa produk ni best giler????👇👇 dapat diserap dengan cepat, jadi tangan tidak rasa melekit, dan ia juga membentukkan satu lapisan perlindungan pada kulit untuk kelembutan yang berpanjangan. Selain daripada shea butter yang memperkayakan, dan memang dikenali dengan manfaat yang dapat menghidrat kulit yang kering dan mengelupas, krim belaian ini juga mengandungi aprikot, minyak biji kesumba dan bunga matahari yang dikenali kaya dalam vitamin A, E dan omega-3s. Omega-3s dibukti dapat mengekalkan penghalang kulit yang sihat, dan apabila penghalang kulit dilindung, kelembapan kulit dapat dikekalkan. Malu tangan kasar?? Kini tidak lagi🚫☝☝☝ Jom try 😘? Contact me for free consultation! ~🌷STAY IN BEAUTY WITH MARY KAY🌷~ Perunding Kecantikan #marykayfeedback#marykaybotanicaleffect#marykaytimewisemiracleset#marykaytimewisemicrodermabrasion#marykaybotanicaleffecevo#marykaymelacep#marykayclearproof#marykaymkmen#mkmen#marykayskincare#marykaycosmetic#marykaymakeup#marykaycccream#marykayfoundation#marykaytimewiseserumc#marykaymalaysia#marykayjo

    Protection for your skin☀️
.
.
.
.
MARY KAY PRODUCT.
.
📍Produk Mary kay since 1963
📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk.
    0

    Protection for your skin☀️ . . . . MARY KAY PRODUCT. . 📍Produk Mary kay since 1963 📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk. 📍Ada waranti 90 hari 📍Bahan organik 📍Dikaji oleh saintis yang profesional . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    Moisturizer paling pentingg!! Jangan biarkan kulit kita kering tau😃
.
.

MARY KAY PRODUCT.
.
📍Produk Mary kay since 1963
    0

    Moisturizer paling pentingg!! Jangan biarkan kulit kita kering tau😃 . . MARY KAY PRODUCT. . 📍Produk Mary kay since 1963 📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk. 📍Ada waranti 90 hari 📍Bahan organik 📍Dikaji oleh saintis yang profesional . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    Next Stepp!! Wajib buang kulit mati, baru sel kulit baru tumbuh🤩. Kulit cerah, tak kusam dan anjal. Tengok tau perbezaan
    0

    Next Stepp!! Wajib buang kulit mati, baru sel kulit baru tumbuh🤩. Kulit cerah, tak kusam dan anjal. Tengok tau perbezaannya🔥🔥🔥🔥 . . . MARY KAY PRODUCT. . 📍Produk Mary kay since 1963 📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk. 📍Ada waranti 90 hari 📍Bahan organik 📍Dikaji oleh saintis yang profesional . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    8/10 WANITA DI MALAYSIA MENGALAMI MASALAH KULIT WAJAH AKIBAT TERSALAH PAKAI PRODUK BERMERKURI!!
.
Antara kesan kesannya
    0

    8/10 WANITA DI MALAYSIA MENGALAMI MASALAH KULIT WAJAH AKIBAT TERSALAH PAKAI PRODUK BERMERKURI!! . Antara kesan kesannya : . ✅ Jerawat makin menjadi jadi ✅ Jerawat pasir ✅ Jeragat makin bertambah ✅ Kulit jadi kering & kusam . Tapi untuk yang serius nk merawat dan boleh ikut 100% tips sis bagi sahaja.. sapa rasa muke da ok sila abaikan post ini. . #marykayfeedback#marykaybotanicaleffect#marykaytimewisemiracleset#marykaytimewisemicrodermabrasion#marykaybotanicaleffecevo#marykaymelacep#marykayclearproof#marykaymkmen#mkmen#marykayskincare#marykaycosmetic#marykaymakeup#marykaycccream#marykayfoundation#marykaytimewiseserumc#marykaymalaysia#marykayjohor#marykaymuar#marykayledang#marykaytangkak#marykaymerlimau#marykaymelaka#marykaybeautyconsultant #marykaylashlovewaterproofmascara #marykaylovers#marykaykulim#marykaybeautyconsultant#lashlovemascaramarykay

    Serum pun ada kelebihannya sendiri
Setiap serum ada fungsinya
Bukan 1 serum butir2 tu untuk semua jenis kulit ye , tolon
    0

    Serum pun ada kelebihannya sendiri Setiap serum ada fungsinya Bukan 1 serum butir2 tu untuk semua jenis kulit ye , tolong awak semua hati2 !!! Perbezaan Serum dan Pelembap ;- 1. Pelembap 💧mempunyai molekul yg besar 💧tidak boleh menembusi lapisan kulit dgn cepat 💧pelembap membekalkan air & kelembapan utk mengelakkan kekeringan kulit 💧pelembap adalah benda wajib 💧pelembap adalah lock selepas semua supplement & benda wajib yg kita pakai 2. Serum ➕ adalah supplement atau nutrien tambahan untuk kulit ➕ boleh meresap trus dan cepat ke dalam kulit ➕ tekstur yg sangat halus dan ringan ➕ serum diaplikasikan pada kulit selepas toner sebelum pelembap ➕ dihasilkan berbentuk gel, cecair, minyak dan krim ➕ waktu terbaik adalah disapu pada waktu malam ➕ kandungan biasa dlm serum adalah retinol, peptides, kolagen ekstrak tumbuhan, mekstrak sintetik, vitamin c, vitamin e, vitamin a dan bahan pencerah. Jenis² serum Mary Kay : 💖 serum melacep - agen pencerahan 💖 serum vitamin c - utk keanjalan kulit dan gebukan pipi 💖 serum acne - utk menghalang kehadiran jerawat secara terkawal 💖 lifting volume serum timewise repair-menaikkan seri wajah, sentiasa kelihatan muda. Tips : serum ni ibarat baja, penuh khasiat, slps apply serum pd wajah, jangan skip step apply pelembab/mosturiser ye. Pelembab pula ibarat air. Tanpa air, baja x dpt berfungsi sepenuhnya. Kdg2 kite x alert pd prkara2 cmni dan mula merungut itu dan ini. Pemakaian serum tnpa pelembab akn membuatkn kulit kering krn tak cukup pelembab. #marykayfeedback#marykaybotanicaleffect#marykaytimewisemiracleset#marykaytimewisemicrodermabrasion#marykaybotanicaleffecevo#marykaymelacep#marykayclearproof#marykaymkmen#mkmen#marykayskincare#marykaycosmetic#marykaymakeup#marykaycccream#marykayfoundation#marykaytimewiseserumc#marykaymalaysia#marykayjohor#marykaymuar#marykayledang#marykaytangkak#marykaymerlimau#marykaymelaka#marykaybeautyconsultant #marykaylashlovewaterproofmascara #marykaylovers#marykaykulim#marykaybeautyconsultant#lashlovemascaramarykay

    📰 KENAPA PENCUCI BERBUIH TIDAK BAGUS UTK KULIT MUKA 📰 👉
Pernah dengar tak term SLS? SLS adalah water surfactant atau eje
    0

    📰 KENAPA PENCUCI BERBUIH TIDAK BAGUS UTK KULIT MUKA 📰 👉 Pernah dengar tak term SLS? SLS adalah water surfactant atau ejen pembuih. (to make the water wetter by reducing water’s surface tension) Nama penuh SLS adalah SODIUM LAUREL SULFATE or SODIUM LAURETH SULFATE. 👉 Ianya di buat dari asid sulfurik, monododecyl ester dan sodium salt. Pendek kata, SLS ni bukan semulajadi, tapi sintetik., dihasilkan dari BAHAN KIMIA. 👉 SLS sintetik adalah BAHAN YG MURAH dan menghasilkan baaaaaanyak buih. Sebab tu bahan pencuci yg murah semua buih bukan main banyak. 👉 Zaman sekarang orang ingat makin banyak buih, makin bagus kan? Salah tu! Asalnya SLS ni digunakan untuk PENCUCI LANTAI. 👉 Bayangkan benda yang asalnya untuk cuci lantai, kita guna kat MUKA kita, boleh bayangkan tak, kesian badan kita. Macam pakai floor cleaner untuk cuci muke. N additional info, Cleanser Mary Kay, TIADA BUIH #marykayfeedback#marykaybotanicaleffect#marykaytimewisemiracleset#marykaytimewisemicrodermabrasion#marykaybotanicaleffecevo#marykaymelacep#marykayclearproof#marykaymkmen#mkmen#marykayskincare#marykaycosmetic#marykaymakeup#marykaycccream#marykayfoundation#marykaytimewiseserumc#marykaymalaysia#marykayjohor#marykaymuar#marykayledang#marykaytangkak#marykaymerlimau#marykaymelaka#marykaybeautyconsultant #marykaylashlovewaterproofmascara #marykaylovers#marykaykulim#marykaybeautyconsultant#lashlovemascaramarykay

    Disebabkan ramai je cakap ala kulit u memang xde masalah sangat, dah cantik, tapi u all boleh tengok,  bintik2 halus bhg
    0

    Disebabkan ramai je cakap ala kulit u memang xde masalah sangat, dah cantik, tapi u all boleh tengok, bintik2 halus bhgn pipi, hidung and dagu dah mengecut Boleh tengok gambar sebelum yang sis dah cari paling cantik..haha dan kanan lepas apply Mary Kay and effect dia memang alhamdulillah Sebab apa, saya scan dulu kulit saya secara details, tahu mana silap, and apply skincare yg di cadangkan, maka inilah hasilnya selepas sebulan lebih saya apply TimeWise 3D Mary Kay #marykaypengkalanchepa#marykaybeautyconsultantkotabharu#marykaytutorial#marykaypengkalankubor#marykaymakeup#marykay#marykaymask#marykaymalaysia#marykaytimewise#marykayreview#marykayfeedback#marykaypasirtumboh#marykaykotabharu#marykaykubangkerian#marykaylovers

    Testimoni mereka yang berpuas hati dengan set microdermabrasion ni.🥰🥰⠀
.⠀
Jom dapatkan skin analysis secara PERCUMA .bol
    0

    Testimoni mereka yang berpuas hati dengan set microdermabrasion ni.🥰🥰⠀ .⠀ Jom dapatkan skin analysis secara PERCUMA .boleh tekan link di bio😘⠀ .⠀ #testimoni#microdermabrasiontreatment#marykayfeedback#marykaytestimoni#marykaylovers#marykayash#poribesar#masalahporibesar#poriporibesar#bigpore#rawatanporibesar#perundingkecantikan#perundingkecantikkanmarykay#perundingkecantikananda#perundingkecantikankedah

    Testimoni mereka yang berpuas hati dengan set microdermabrasion ni.
.
Jom dapatkan skin analysis secara PERCUMA .boleh t
    0

    Testimoni mereka yang berpuas hati dengan set microdermabrasion ni. . Jom dapatkan skin analysis secara PERCUMA .boleh tekan link di bio . #testimoni#microdermabrasiontreatment #marykayfeedback#marykaytestimoni#marykaylovers#marykayash#poribesar#masalahporibesar#poriporibesar#bigpore#rawatanpori

    Müde Augen nicht mehr! 👀 
#indulgesoothingeyegel von #marykay liefert intensive Feuchtigkeit für ein strahlendes und ver
    2

    Müde Augen nicht mehr! 👀 #indulgesoothingeyegelvon #marykayliefert intensive Feuchtigkeit für ein strahlendes und verjüngtes Aussehen und verbessert die Elastizität der Augenpartie für einen MEGA-frishen Look! #timewise✨💠 Hast du es schon probiert? 💙 Shopping Link in Bio🔝

    Mary Kay testimoni 
Kesabaran , membuahkan hasil 
Senyummm sepnjng hari ... Wajah adlah aset penting bagi setiap wanita
    0

    Mary Kay testimoni Kesabaran , membuahkan hasil Senyummm sepnjng hari ... Wajah adlah aset penting bagi setiap wanita ... Jaga la ia sebaiknya ... 😍😍😍😍😍 #marykayfeedback

    Dhea nak share sikit video cuci make up dengan betul😃
.
Ingat , jangan pakai produk sebarangan untuk cuci make up.
.
Vis
    0

    Dhea nak share sikit video cuci make up dengan betul😃 . Ingat , jangan pakai produk sebarangan untuk cuci make up. . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    Mary Kay Oil Free Hydrating Gel dan Intense Moisturizing Cream 😍

Pelembap yang sangat2 best!! Perbezaan antara kedua je
    0

    Mary Kay Oil Free Hydrating Gel dan Intense Moisturizing Cream 😍 Pelembap yang sangat2 best!! Perbezaan antara kedua jenis pelembap adalah ia digunakan mengikut jenis kulit. 👍👍 🌼 *Oil free hydrating gel* 👌Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkan sehingga 10 jam. . 👌 Selain menyejukan, gel ini cepat meresap menjadikan kulit berasa licin, lembut, dingin dan segar. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak. Diperkayakan dengan estrak teh hijau dan vitamin E dan juga ekstrak marin untuk melembutkan kulit. (Sesuai juga digunakan untuk kulit berminyak, berjerawat dan sensitif) 👍 🌼 *Intense Moisturizing Cream* 👌 Untuk kulit kering dan menjadikan kulit terhidrat selama 10 jam. 👌 Kulit tampak lebih berseri dan berasa lebih lembut dan halus. Membantu melembutkan kulit dengan ekstrak marin dan vitamin E untuk menyuburkan kulit. (Sesuai di gunakan untuk kulit kering, mengelupas dan nipis. Sesuai juga untuk mereka yang pernah menggunakan produk pengelupasan yang berat) 👍👍 #marykayfeedback#marykaybotanicaleffect#marykaytimewisemiracleset#marykaytimewisemicrodermabrasion#marykaybotanicaleffecevo#marykaymelacep#marykayclearproof#marykaymkmen#mkmen#marykayskincare#marykaycosmetic#marykaymakeup#marykaycccream#marykayfoundation#marykaytimewiseserumc#marykaymalaysia#marykayjohor#marykaymuar#marykayledang#marykaytangkak#marykaymerlimau#marykaymelaka#marykaybeautyconsultant #marykaylashlovewaterproofmascara #marykaylovers#marykaykulim#marykaybeautyconsultant#lashlovemascaramarykay

    MARY KAY PRODUCT.
.
📍Produk Mary kay since 1963
📍Product(Top 5 in the world)
📍Cosmetic brand in Malaysia (Top 3)
📍Mengha
    0

    MARY KAY PRODUCT. . 📍Produk Mary kay since 1963 📍Product(Top 5 in the world) 📍Cosmetic brand in Malaysia (Top 3) 📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk. 📍Ada waranti 90 hari 📍Bahan organik 📍Dikaji oleh saintis yang profesional . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dheasedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia#marykayformen#marykayproducts #marykaycheras#freebeautyconsultant #skincaremarykay#sideincomemarykay#marykayskincare#thebestskincare#marykayclass#marykayforall#bellaamara#eljameelarannea#ctdk#fattzura#minaz #marykaykl#marykaypenang#marykayselangor#marykayteam #marykayfeedback#testimonimarykay#marykaycosmetics#marykaymekap#freefacial#kerjayamarykay

    Dapat feedback dari customer tentang diri saya. Happy sangat. Terasa diriku sungguh berharga..hehehe

Anda perlukan cons
    5

    Dapat feedback dari customer tentang diri saya. Happy sangat. Terasa diriku sungguh berharga..hehehe Anda perlukan consultation mcm Fifi? Terus whatsapp Nisa ya. 01118980669. Atau klik link di bio. #testimonimarykay#marykayfeedback#botanicaleffects#tipskulitcantik#marykaygombak#produkskincareterbaik#tipssihatkankulit#tipskulitsihat#marykayjohorbahru#marykaykl#marykaykualalumpur

    free dating site -- Domain - Hosting