• #jrmtaiping

    Advertisement
    #Repost @jrm.official
• • • • • •
Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan fo
    0

    #Repost@jrm.official •• • • • • Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan formulasi eksklusif ilham dari @bondarozitaibrahimuntuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara luaran. . Body Butter yang memberikan nutrisi tambahan pada kulit untuk menyihatkan kulit & paling penting merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat. . Rangsangan sel kulit baru dan sihat sangat penting untuk menguatkan struktur kulit, melembapkan, kulit lebih tegang dan bersinar. Paling penting ialah mengelakkan penuaan pra-matang atau kedutan jelas kelihatan sebelum usia !!! . Apa lagi manfaat Cenderai Putih Body Butter? . - Menghaluskan kulit. - Melembutkan kulit. - Menghindarkan bau badan. - Merangsang kolagen. - Mengelakkan kedutan kulit sebelum usia. - Menghilangkan strech marks. - Meratakan tona kulit. - Wangiannya merangsang rasa tenang dan relaks. . Golongan lelaki dan wanita perlu jaga kesihatan & kecantikkan kulit. Kulit yang lembap dan sihat, memberi aura positif pada diri kita sendiri dan mata yang memandang. . Cenderai Putih Body Butter, merupakan Body Butter yang digunakan dalam pakej spa eksklusif Seri Inai Perindu di Rumah Hutan.Ianya akan dijual dengan harga promosi semasa YES nanti..follow kami rapat2 untuk tarikh & pakej produk. #pengedarjrmpenang#jrmnibongtebal#jrmpenang#jrmparitbuntar#jrm_paritbuntar#jrmbandarbaharukedah#jrm_nibongtebal#JamuRatuMalaya#jamuratumalayabandarbaharu #jrmsemanggol#jrmselinsing#jrmbaganserai#jrmtaiping#jrmkamunting#jamuratumalayaonline#jamuratumalayaparitbuntar#jamuratumalayanibongtebal#bondarozita#bondarozitaibrahim#team_jrmpenang

    #Repost @jrm.official
• • • • • •
Wanita mahupun lelaki sangat wajib menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Kecantikan
    0

    #Repost@jrm.official •• • • • • Wanita mahupun lelaki sangat wajib menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Kecantikan kulit dizahirkan melalui terapi dan formulasi secara holistik yang menggunakan ekstrak herba dan minyak yang mempunyai manfaat untuk merangsang pengeluaran sel kulit baru dan sihat. . Percaya atau tidak bahawa jika anda pakai produk yang mahal sekalipun jika sel kulit baru yang sihat tidak dirangsang, selalu stres, perubahan hormon yang mendadak menjadikan kulit semakin berkerak kehitaman, kering dan kusam. Jika tidak diendahkan, lama-kelamaan berlaku kedutan dan kerosakan kulit sebelum usia. . Sebab itu, pilih produk yang mempunyai bahan kandungan yang selamat dan boleh merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat, merangsang kolagen supaya kulit sentiasa lembap, tegang, cerah, lembut dan bersinar. . Cenderai Putih Body Butter merupakan produk terbaru JRM. Body Butter yang mengandungi formulasi berkualiti, selamat dan eksklusif. . Produk ini telah didaftar dengan National Pharmaceutical Regulatory Agency (NPRA) NOT 190502870K. . Tekstur Cenderai Putih Body Butter sangat lembut, mudah diratakan dan creamy. Wangiannya sangat istimewa kerana @bondarozitaibrahimmemilih ekstrak bauan orkid hutan yang merangsang rasa tenang. . Cenderai Putih Body dijual dengan harga promoi semasa YES nanti. Follow kami rapat-rapat untuk mengetahui tarikh promosi dan pakej YES. #pengedarjrmpenang#jrmnibongtebal#jrmpenang#jrmparitbuntar#jrm_paritbuntar#jrmbandarbaharukedah#jrm_nibongtebal#JamuRatuMalaya#jamuratumalayabandarbaharu #jrmsemanggol#jrmselinsing#jrmbaganserai#jrmtaiping#jrmkamunting#jamuratumalayaonline#jamuratumalayaparitbuntar#jamuratumalayanibongtebal#bondarozita#bondarozitaibrahim#team_jrmpenang

    0

    "Bagi yang baru nak mencuba mandian dari Gel Mandian Bidara Arab ini cubalah! Dan rasai sendiri kesan, sebab ia memberikan manfaat yang sangat bagus untuk kulit. . Dan ia telah dibacakan doa ruqyah bagi membantu untuk menghalang dari frekuensi buruk pada badan manusia! . Khasiatnya dapat mencantikkan dan melembutkan kulit, bantu singkirkan toksin serta radikal bebas pada kulit yang akan menyebabkan pembiakan bakteria, penyakit kulit, kulit kering dan kusam! Ngeri kan? . Bagi mereka yang sering mengalami masalah gangguan tidur, insomnia, ini lah sabun badan yang terbaik! Sebab ia bukan sahaja bagus untuk kulit, tetapi ia juga bagus untuk tulang dan memberikan ketenangan pada diri. . Mudah-mudahan dengan mengunakan Gel Mandian Bidara Arab ini anda diberikan manfaat kesihatan serta kebaikan yang diharapkan. Insya Allah! Gel Mandian Bidara Arab RM50.00 (SM) RM53.00 (SS) (Tak termasuk postage)" http://www.wasap.my/601113131031 #jamuratumalayataiping#jrmtaiping#jamuratumalaya#jrmkakna#jrmsgbuloh#jrmtasikbiru#jrmbukitrahmanputra#jrmsimpang#jrmkamunting#gelbidaraarab

    Set beauty holistik

Ramai org yg ambik pakej seri inai perindu minta sy jual Cenderai putih itu Body Butter dn Sutra La
    0

    Set beauty holistik Ramai org yg ambik pakej seri inai perindu minta sy jual Cenderai putih itu Body Butter dn Sutra Lamuni tu body scrub sbb kesan baik pd badan lepas buat treatment . Info ke tau kenapa sy buat produk ni 👌...Sebenarnya penjagaan kulit badan utk lebih cantik kulit.. kita kena selalu scrub badan kita kerana kitaran kulit selama 28hari dn sel kulit mati digantikan sel kulit baru yg lebih sihat . Skin sihat dn berseri ni boleh dikekalkan kalau rajin jaga , lg2 org obses kecantikkan atau menggunakan kecantikkan utk kepuasan dirinya . Rajin scrub dn disapu body butter kesanya pd badan sel kulit mati dibuang ia memudahkan penyerapan krim , pelembap dn merangsang kulit baru skali gus menyimpan kelembapan lebih baik..bila tebal sel kulit mati , kurang juga penyerapan air punca menjadikan kulit kita sgt kering , xcantik , pori2 sumbat jadinya kulit x bersinar.. Perubahan hormon MSH (Melanocyte Stimulating Hormone) yg x stabil menjadikan kulit akan hitam..wlaupun sudah mncuba pelbagai produk.. sbb itu sy buat produk Sutra Lamuni (Body Scrub) dn Chederai Putih (Body Butter).. kebaikannya kulit sgt segar lebih sihat , glowing dn licin bak mutiara #AGENPERAKMANJUNG www.wasap.my/60125739008 JBG000679HN #jrmperak#jrmmanjung#jrmipoh #jrmsitiawan#jrmlumut#jrmlekir#jrmkualakurau#jrmparitbuntar #jrmkamunting#jrmtaiping #jrmbaganserai#jrmpantairemis#manjung#perak#taiping#kamunting#jrm#codmanjung#royalv#angelicaherb#marjaneoil#bazaarpaknil#jamuratumalaya#codjrmperak#codperak#bondarozitaibrahim*Pos seluruh malaysia

    Credit : Page Bonda Rozita Ibrahim

Ramai org yg ambik pakej seri inai perindu minta sy jual Cenderai putih itu Body But
    2

    Credit : Page Bonda Rozita Ibrahim Ramai org yg ambik pakej seri inai perindu minta sy jual Cenderai putih itu Body Butter dn Sutra Lamuni tu body scrub sbb kesan baik pd badan lepas buat treatment . Info ke tau kenapa sy buat produk ni 👌...Sebenarnya penjagaan kulit badan utk lebih cantik kulit.. kita kena selalu scrub badan kita kerana kitaran kulit selama 28hari dn sel kulit mati digantikan sel kulit baru yg lebih sihat . Skin sihat dn berseri ni boleh dikekalkan kalau rajin jaga , lg2 org obses kecantikkan atau menggunakan kecantikkan utk kepuasan dirinya . Rajin scrub dn disapu body butter kesanya pd badan sel kulit mati dibuang ia memudahkan penyerapan krim , pelembap dn merangsang kulit baru skali gus menyimpan kelembapan lebih baik..bila tebal sel kulit mati , kurang juga penyerapan air punca menjadikan kulit kita sgt kering , xcantik , pori2 sumbat jadinya kulit x bersinar.. Perubahan hormon MSH (Melanocyte Stimulating Hormone) yg x stabil menjadikan kulit akan hitam..wlaupun sudah mncuba pelbagai produk.. sbb itu sy buat produk Sutra Lamuni (Body Scrub) dn Chederai Putih (Body Butter).. kebaikannya kulit sgt segar lebih sihat , glowing dn licin bak mutiara . Cantik packaging ni hadiahkan pd pasangan dah lah murah exklusif pulak tu..Sy nak buat promosi esok pakej ni

    2

    "Ramai org yg ambik pakej seri inai perindu minta sy jual Cenderai putih itu Body Butter dn Sutra Lamuni tu body scrub sbb kesan baik pd badan lepas buat treatment “ JAGA BADAN DGN TERAPI KECANTIKAN HOLISTIK DGN HARUMAN ORKID HUTAN “ . Info ke tau kenapa sy buat produk ni 👌...Sebenarnya penjagaan kulit badan utk lebih cantik kulit.. kita kena selalu scrub badan kita kerana kitaran kulit selama 28hari dn sel kulit mati digantikan sel kulit baru yg lebih sihat . Skin sihat dn berseri ni boleh dikekalkan kalau rajin jaga , lg2 org obses kecantikkan atau menggunakan kecantikkan utk kepuasan dirinya . Rajin scrub dn disapu body butter kesanya pd badan sel kulit mati dibuang ia memudahkan penyerapan krim , pelembap dn merangsang kulit baru skali gus menyimpan kelembapan lebih baik..bila tebal sel kulit mati , kurang juga penyerapan air punca menjadikan kulit kita sgt kering , xcantik , pori2 sumbat jadinya kulit x bersinar.. Perubahan hormon MSH (Melanocyte Stimulating Hormone) yg x stabil menjadikan kulit akan hitam..wlaupun sudah mncuba pelbagai produk.. sbb itu sy buat produk Sutra Lamuni (Body Scrub) dn Chederai Putih (Body Butter).. kebaikannya kulit sgt segar lebih sihat , glowing dn licin bak mutiara . . Cantik packaging ni hadiahkan pd pasangan dah lah murah exklusif pulak tu..Sy nak buat promosi esok pakej ni" Utk pembelian boleh wsp kakna 01113131031 ❤️ #jrmkakna#jrmsgbuloh#jrmbukitrahmanputra#jrmtaiping#jrmkamunting#jrmperak#jrmselangor#jrmkundang#jrmbeautyset#jamuratumalayataiping#jamuratumalaya

    COLONIS D'MESTICA(300 gm)

Badan sihat, kolon bersih, cantik, sihat luar & dalam!! Kombinasi tumbuhan organik, tinggi se
    0

    COLONIS D'MESTICA(300 gm) Badan sihat, kolon bersih, cantik, sihat luar & dalam!! Kombinasi tumbuhan organik, tinggi serat membantu menyingkirkan toksin, pembakaran lemak dengan cepat semasa melakukan detoksifikasi. Istimewanya Colonis Dmestica ialah fungsi setiap herba dan tumbuh-tumbuhan yang membantu merangsang HORMON LEPTIN untuk memberikan rasa kenyang dan mengawal nafsu makan untuk memiliki bentuk badan yang langsing dan menawan. Nak order? Klik link di bio ig #produkkurus#colonis#pengedarjrm#jrmsentul#jrmampang#jrmtamanmelawati#jrmwangsamaju #jrmsetapak#jrmsemanggol#jrmtaiping#aerobik#kopikurus

    Tutorial sertai peraduan ❤️
.
📲 0182710106 whatapps cepat untuk dapatkan produk😘😘
.
#Cod_pos#taiping #jrmbaganserai #jam
    0

    Tutorial sertai peraduan ❤️ . 📲 0182710106 whatapps cepat untuk dapatkan produk😘😘 . #Cod_pos#taiping#jrmbaganserai#jamuratumalayabaganserai#jrmtaiping#jamuratumalayataiping#jrmkamunting

    Beli. Scan. Gores! Dan jangan lupa untuk kumpul JRM point juga!
. 
Dengan 3 step mudah ni, anda berpeluang memenangi had
    0

    Beli. Scan. Gores! Dan jangan lupa untuk kumpul JRM point juga! . Dengan 3 step mudah ni, anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik dan lumayan khas dari Jamu Ratu Malaya! . Peraduan Gali Harta Karun berlangsung sebulan dari 11 Nov hingga 15 Dis 2019!! . Oh ya! Untuk makluman, staf, pengedar dan stokis JRM Holistik tak boleh join ya untu peraduan Gali Harta Karun ni! Peraduan ini khusus untuk pengguna setia kami sahaja 😋😉 . Tunggu apa lagi?? Borong lah produk Kopi Romagella dan Wuja Pinkish sekarang! 🤑😍🤩 . Whassap pengedar sah kami sekarang 👇 📲 018 2710106 . #Cod_pos#JrmTaiping#JrmKamunting#JrmBaganSerai#JrmSemanggol#JrmPbuntar#wujapinkish#Kopistrawbery

    Gali Harta Karun kini kembali lagi! Meraikan pengguna setia produk JRM selama ini
.
Lebih banyak anda membeli, lebih bes
    0

    Gali Harta Karun kini kembali lagi! Meraikan pengguna setia produk JRM selama ini . Lebih banyak anda membeli, lebih besar lagi peluang anda untuk memenangi hadiah lumayan yang menarik! 😉 . Jom sertai sekarang! Sangat mudah, dan anda semua berpeluang untuk menang peraduan ini❤️ . 📲 0182710106 (whatapps... Nk cpt klik link d bio😉) . #Cod_pos#taiping#jrmbaganserai#jamuratumalayabaganserai#jrmtaiping#jamuratumalayataiping#jrmkamunting#jrmsemanggol

    Gali Harta Karun kini kembali lagi! Meraikan pengguna setia produk JRM selama ini
.
Lebih banyak anda membeli, lebih bes
    0

    Gali Harta Karun kini kembali lagi! Meraikan pengguna setia produk JRM selama ini . Lebih banyak anda membeli, lebih besar lagi peluang anda untuk memenangi hadiah lumayan yang menarik! 😉 . Jom sertai sekarang! Sangat mudah, dan anda semua berpeluang untuk menang peraduan ini❤️ . 📲 0182710106(whatapps... Nk cpt klik link d bio😉) . #Cod_pos#taiping#jrmbaganserai#jamuratumalayabaganserai#jrmtaiping#jamuratumalayataiping#jrmkamunting#jrmsemanggol

    Gali Harta Karun kini kembali lagi! Meraikan pengguna setia produk JRM selama ini
.
Lebih banyak anda membeli, lebih bes
    0

    Gali Harta Karun kini kembali lagi! Meraikan pengguna setia produk JRM selama ini . Lebih banyak anda membeli, lebih besar lagi peluang anda untuk memenangi hadiah lumayan yang menarik! 😉 . Jom sertai sekarang! Sangat mudah, dan anda semua berpeluang untuk menang peraduan ini❤️ . 📲 0182710106(whatapps... Nk cpt klik link d bio😉) . #Cod_pos#taiping#jrmbaganserai#jamuratumalayabaganserai#jrmtaiping#jamuratumalayataiping#jrmkamunting#jrmsemanggol

    PESANAN BONDA PADA CUSTOMER² DI LUAR SANA 😍😍
    0

    PESANAN BONDA PADA CUSTOMER² DI LUAR SANA 😍😍 " Jangan beli produk JRM di shopee, Lazada atau pn kedai² jamu..bonda tak redho.." Jadinya kena faham² sendiri lh ya.. KLU kita MKN benda yg tak di redhoi ni..apa hukumnya 😊😊 Dapatkn produk² JRM ni pd stokis² dan pengedar² yg sah sahaja. Klu nk dpt harga murah blh jd ahli.Lebih murah dr harga yg ada kt kedai² jamu tu.. Dengan pembelian produk JRM rm80 ke ats sudah melayakkan korang jd ahli..mudah saja. Keahlian seumur hidup 😍 #AGENPERAKMANJUNG www.wasap.my/60125739008 JBG000679HN #jrmperak#jrmmanjung#jrmipoh #jrmsitiawan#jrmlumut#jrmlekir#jrmkualakurau#jrmparitbuntar #jrmkamunting#jrmtaiping #jrmbaganserai#jrmpantairemis#manjung#perak#taiping#kamunting#jrm#codmanjung#mustanir #angelicaherb#bazaarpaknil#jamuratumalaya#codjrmperak#codperak#bondarozitaibrahim*Pos seluruh malaysia #AGENPERAKMANJUNG www.wasap.my/60125739008 JBG000679HN #jrmperak#jrmmanjung#jrmipoh #jrmsitiawan#jrmlumut#jrmlekir#jrmkualakurau#jrmparitbuntar #jrmkamunting#jrmtaiping #jrmbaganserai#jrmpantairemis#manjung#perak#taiping#kamunting#jrm#codmanjung#mustanir #angelicaherb#bazaarpaknil#jamuratumalaya#codjrmperak#codperak#bondarozitaibrahim*Pos seluruh malaysia

    PESANAN BONDA PADA CUSTOMER² DI LUAR SANA 😍😍
    0

    PESANAN BONDA PADA CUSTOMER² DI LUAR SANA 😍😍 " Jangan beli produk JRM di shopee, Lazada atau pn kedai² jamu..bonda tak redho.." Jadinya kena faham² sendiri lh ya.. KLU kita MKN benda yg tak di redhoi ni..apa hukumnya 😊😊 Dapatkn produk² JRM ni pd stokis² dan pengedar² yg sah sahaja. Klu nk dpt harga murah blh jd ahli.Lebih murah dr harga yg ada kt kedai² jamu tu.. Dengan pembelian produk JRM rm80 ke ats sudah melayakkan korang jd ahli..mudah saja. Keahlian seumur hidup 😍 #AGENPERAKMANJUNG www.wasap.my/60125739008 JBG000679HN #jrmperak#jrmmanjung#jrmipoh #jrmsitiawan#jrmlumut#jrmlekir#jrmkualakurau#jrmparitbuntar #jrmkamunting#jrmtaiping #jrmbaganserai#jrmpantairemis#manjung#perak#taiping#kamunting#jrm#codmanjung#mustanir #angelicaherb#bazaarpaknil#jamuratumalaya#codjrmperak#codperak#bondarozitaibrahim*Pos seluruh malaysia

    💕Angelica Plus Herb💕
Rm55

Ramai yang confius ni apa beza Angelica Plus Herbs vs Royal V? 🤔🤔🤔
.
Angelica sesuai daripada
    0

    💕Angelica Plus Herb💕 Rm55 Ramai yang confius ni apa beza Angelica Plus Herbs vs Royal V? 🤔🤔🤔 . Angelica sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. . Jadi kalau anak dara yg ada keputihan, masalah senggugut, haid tidak stabil better makan Angelica Herb daripada Royal V. . Anak dara/Wanita muda sangat sesuai sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk merangsang peredaran darah dan melancarkan haid wanita . Wanita yang dah berusia boleh ke makan Angelica Plus Herbs?🤔🤔🤔 . Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 anggota badan, melambatkan penuaan dan menaikkan seri wajah. Juga berkesan membuang angin dalam badan (ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan 😍😍😍). . #AGENPERAKMANJUNG www.wasap.my/60125739008 JBG000679HN #jrmperak#jrmmanjung#jrmipoh #jrmsitiawan#jrmlumut#jrmlekir#jrmkualakurau#jrmparitbuntar #jrmkamunting#jrmtaiping #jrmbaganserai#jrmpantairemis#manjung#perak#taiping#kamunting#jrm#codmanjung #angelicaherb#bazaarpaknil#jamuratumalaya#codjrmperak#codperak#bondarozitaibrahim*Pos seluruh malaysia

    PUTIK TELAGA DARA RM22💕
 Siapa tengok Live @bondarozitaibrahim ?
.
Dalam Live hari tu, bonda ada mention yang Putik Tela
    0

    PUTIK TELAGA DARA RM22💕 Siapa tengok Live @bondarozitaibrahim? . Dalam Live hari tu, bonda ada mention yang Putik Telaga Dara ni bukan sekadar cucian wanita yang bantu mengembalikan ketegangan otot Miss V . Produk ini mengandungi herba terpilih seperti gamat, sireh yang bersifat antiseptik dan antibakterial yang mengatasi jangkitan kuman, menyembuh sambil merawat luka di terutama wanita selepas bersalin! . Ia mengelakkan luka daripada bernanah dan jahitan terbuka. Malah anak lelaki yang baru lepas bersunat pun boleh sapukan Putik Telaga Dara supaya dapat mempercepatkan proses penyembuhan luka. Memang sangat berkesan..! . PUTIK TELAGA DARA RM22.00 . #jrmfeedback#jamuratumalaya#putiktelagadara#jrmtaiping#jamuratumalayataiping

    M U S T A N I R
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Mustanir mempunyai 1001 kebaikan termasuklah membantu meredakan batuk dan demam berpan
    0

    M U S T A N I R ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Mustanir mempunyai 1001 kebaikan termasuklah membantu meredakan batuk dan demam berpanjangan. Keberkesanan kerana bahan yg dirumus didalamnya. 🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆 KEBAIKAN MUSTANIR Bahan herba Mustanir mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda. 💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮 #AGENPERAKMANJUNG www.wasap.my/60125739008 JBG000679HN #jrmperak#jrmmanjung#jrmipoh #jrmsitiawan#jrmlumut#jrmlekir#jrmkualakurau#jrmparitbuntar #jrmkamunting#jrmtaiping #jrmbaganserai#jrmpantairemis#manjung#perak#taiping#kamunting#jrm#codmanjung#mustanir#angelica#bazaarpaknil#jamuratumalaya#codjrmperak#codperak#bondarozitaibrahim*Pos seluruh malaysia

    Bonda dah panas line🔥.
.
Nampak mahal. Benda berkualiti mesti lah mahal kan. Tapi korang boleh dapatkan keempat-empat pr
    0

    Bonda dah panas line🔥. . Nampak mahal. Benda berkualiti mesti lah mahal kan. Tapi korang boleh dapatkan keempat-empat produk ni secara percuma tanpa perlu bayar satu sen pon. . Tapi ada syaratnya! . Mohon follow rapat-rapat. Set see first. Banyak kejutan sampai hujung bulan ni. Jangan sampai korang terlepas satu info pon tau. . #yes#yearendsale#jrm#jrmnibongtebal#jrmparitbuntar#jrmbandarbaharu#jrmtaiping#JamuRatuMalaya#jamuratumalayabandarbaharu#jamuratumalayaparitbuntar#jamuratumalayapenang#jamuratumalayanibongtebal

    Kelebihan Madu Dhuha Akasia:
. ✨Nektar Debunga Akasia ialah bukan bermusim, iaitu sepanjang tahun.
✨ Nektar Debunga sepa
    1

    Kelebihan Madu Dhuha Akasia: . ✨Nektar Debunga Akasia ialah bukan bermusim, iaitu sepanjang tahun. ✨ Nektar Debunga sepanjang tahun dapat menghasilkan kualiti dan kuantiti madu yang terbaik. ✨Mengandungi pelbagai kandungan mineral seperti kalsium, zat besi, kuprum, magnesium, manganese, fosforus, potassium, sodium dan zink. Madu Akasia juga mengandungi pelbagai jenis vitamin antaranya B1, B2, C, B6 dan B3. ✨ Mengandungi gula asli glukosa dan fraktosa yang mudah dihadam. Ia mudah masuk ke dalam darah dengan cepat dan seluruh organ termasuk otak supaya menjalankan fungsinya untuk kesihatan manusia. ✨Kadar Antioksidan yang tinggi. ✨Membaiki sel-sel badan yang rosak. ✨Meningkatkan sistem pertahanan badan. ✨ Merangsang pengeluaran alpha hydroxy acids (AHA) yang berfungsi meningkatkan kadar pertumbuhan sel-sel baru. ✨ Meningkatkan tenaga dan merangsang hormon kortisol untuk meningkatkan daya tahan otot. ✨Bersifat antibiotik yang mebantu dalam penyembuhan luka dan ulser. ✨Mempertahankan kesihatan dalaman organ dalaman dan menguatkan tulang. ✨Menurunkan paras gula dan sesuai untuk pesakit diabetes. ✨Kandungan inflamatoro, sitotoksik, apoptosis merencatkan pertumbuhan sel-sel kanser.

    Mustanir promosi sampai isnin 
rm105 np rm120
Jimat rm15

Angelica herb rm50 np rm50
Jimat rm5

#AGENPERAKMANJUNG
www.wa
    0

    Mustanir promosi sampai isnin rm105 np rm120 Jimat rm15 Angelica herb rm50 np rm50 Jimat rm5 #AGENPERAKMANJUNG www.wasap.my/60125739008 JBG000679HN #jrmperak#jrmmanjung#jrmipoh #jrmsitiawan#jrmlumut#jrmlekir#jrmkualakurau#jrmparitbuntar #jrmkamunting#jrmtaiping #jrmbaganserai#jrmpantairemis#manjung#perak#taiping#kamunting#jrm#codmanjung#mustanir #angelicaherb#bazaarpaknil#jamuratumalaya#codjrmperak#codperak#bondarozitaibrahim*Pos seluruh malaysia

    free dating site -- Domain - Hosting