• #deliveryfoodkl

    Advertisement
    #rbts #rotibakarteloqsempoi
.
•Jom lepak lepak makan burger ayam crispy di RBTS downtown selayang
•6 petang - 1 pagi
•wa
    1

    #rbts#rotibakarteloqsempoi . •Jomlepak lepak makan burger ayam crispy di RBTS downtown selayang •6 petang - 1 pagi •waze DOWNTOWN SELAYANG . 🛵 DELIVERY depan pintu rumah 🛵8 petang- 1 pagi 🛵sekitar 15km dari selayang •🛵watsapp only : 0133635792 . #foodporn#selayang#jjcm#love#instagood#ootd#bajuraya2019#deliverykl#burger#kualalumpur#gombak#westernfood#cute#instafood#lawakhambar#deliveryfoodkl#kepong#gombak#damansara#iftar#selayangdelivery#makan#foodpornmalaysia#foodgasm#viral #klcc#batucaves#foodpanda#deliveryselangor

    Assalamualaikum...Jumuah barakah everyone!! Wishing you a peaceful day filled with lots of blessing from Allah swt.

Our
    0

    Assalamualaikum...Jumuah barakah everyone!! Wishing you a peaceful day filled with lots of blessing from Allah swt. Our delicious Chicken Tortilla Wrap is on board!! It's RM 7.00 only Try it once and we'll sure, you'll repeat the order. Whatsapp now to place your order at http://60126196017.wasap.my/ #chickentortillawrap#chickentortillasedap#delicioustortilla#itsawrapfood#pjfooddelivery#deliveryfoodpj#klfooddelivery#deliveryfoodkl#lightfood#healthyfood#petalingjaya#kualalumpur#breakfast#lunch#Tayloruniversity#sunway#monash#cityuniversity#universitymalaya#sunwaymedicalcentre#intiuniversity#msucollege#mahsauniversity#uiam#joerunnerkl#joerunnerserviceklangvalley#klangvalley

    Siapa pernah makan biskut Famous Amous? Sis suka sangat! Crunchy & melting dia punya coklat, gula perang yang wangi & ba
    0

    Siapa pernah makan biskut Famous Amous? Sis suka sangat! Crunchy & melting dia punya coklat, gula perang yang wangi & bau buttercup omg memang tak cukup 200gram kat kaunter Famous Amous tu 🤣 . Ni sis add on dengan Almond ouch so yummy! . #DeliveryAmpang#DeliveryKL#DeliveryMantin#DeliverySemenyih#DeliveryBeranang#DeliveryFoodKL#DeliveryFoodBeranang#DeliveryFoodSemenyih#DeliveryFoodMantin#DeliveryFoodAmpang#BakeryKL#BurnCheeseCakeKL#BurnCheeseCakeAmpang#BurnCheeseCakeMantin#BurnCheeseCakeSemenyih#BurnCheeseCakeBeranang#PenghantaranMakananKL#PenghantaranMakananMurah #HanjukuCheeseCakeKL#HanjukuCheeseCakeAmpang#HanjukuCheeseCakeMantin#HanjukuCheeseCakeSemenyih

    Assalamualaikum & Morning lovelies 😘
Kami menerima tempahan untuk :
.
🌸 Burncheese cake
🌸 Hanjuku cheese cake
🌸 Kek Bati
    0

    Assalamualaikum & Morning lovelies 😘 Kami menerima tempahan untuk : . 🌸 Burncheese cake 🌸 Hanjuku cheese cake 🌸 Kek Batik Caramel 🌸 Famous Amous cookies 🌸 Popiah carbonara cheese frozen . #DeliveryAmpang#DeliveryKL#DeliveryMantin#DeliverySemenyih#DeliveryBeranang#DeliveryFoodKL#DeliveryFoodBeranang#DeliveryFoodSemenyih#DeliveryFoodMantin#DeliveryFoodAmpang#BakeryKL#BurnCheeseCakeKL#BurnCheeseCakeAmpang#BurnCheeseCakeMantin#BurnCheeseCakeSemenyih#BurnCheeseCakeBeranang#PenghantaranMakananKL#PenghantaranMakananMurah

    #rbts #rotibakarteloqsempoi
.
•Jom lepak lepak makan burger ayam crispy di RBTS downtown selayang
•6 petang - 1 pagi
•wa
    0

    #rbts#rotibakarteloqsempoi . •Jomlepak lepak makan burger ayam crispy di RBTS downtown selayang •6 petang - 1 pagi •waze DOWNTOWN SELAYANG . 🛵 DELIVERY depan pintu rumah 🛵8 petang- 1 pagi 🛵sekitar 15km dari selayang •🛵watsapp only : 0133635792 . #foodporn#selayang#jjcm#love#instagood#ootd#bajuraya2019#deliverykl#burger#kualalumpur#gombak#westernfood#cute#instafood#lawakhambar#deliveryfoodkl#kepong#gombak#damansara#iftar#selayangdelivery#makan#foodpornmalaysia#foodgasm#viral #klcc#batucaves#foodpanda#deliveryselangor

    Thank you for your order ☺️ jom jom makan caramel pudding. Sesuai makan saja2 atau utk pelbagai majlis juga ☺️ whatsapp
    0

    Thank you for your order ☺️ jom jom makan caramel pudding. Sesuai makan saja2 atau utk pelbagai majlis juga ☺️ whatsapp 0193944019 📱. COD/SELFPICKUP 🍮🛵💨 . #dessertmurah#desserttablemurah#codkl#makananmurah#foodkl#deliveryfoodkl#deliveryfoodgombak#viral#viralfood#sedapnya#jalanjalancarimakan#foodhunter#grabfood#foodpanda#petronas#foodtruck#foodfestivals#manisan#doorgiftkahwin#doorgiftmurah#doorgiftviral#potluckparty#potluckfood

    Korang tengah lunch ke tu? 
I nak share dengan korang feedback #browniescookies ! Order 20 balang pun tak cukup tau, sem
    0

    Korang tengah lunch ke tu? I nak share dengan korang feedback #browniescookies! Order 20 balang pun tak cukup tau, semua dah ada orang booked! Rugi tau kalau korang tak try brownies cookies ni. Order cepat nanti rugi kalau sold out 🥰 #browniescookiesmurah#browniescookieskl#tamanmelawati#wangsamaju#gombak#setiawangsa#ukayperdana#uiagombakdelivery#deliveryfoodkl#cheras#ampang#klcc#pandanindah#klfood#codcheras#codampang

    Korang tengah lunch ke tu? 
I nak share dengan korang feedback #browniescookies #belgiancookies ! Order 20 balang pun ta
    0

    Korang tengah lunch ke tu? I nak share dengan korang feedback #browniescookies#belgiancookies! Order 20 balang pun tak cukup tau, semua dah ada orang booked! Rugi tau kalau korang tak try brownies cookies ni. Order cepat nanti rugi kalau sold out 🥰 #browniescookiesmurah#browniescookieskl#tamanmelawati#wangsamaju#gombak#setiawangsa#ukayperdana#uiagombakdelivery#deliveryfoodkl#cheras#ampang#klcc#pandanindah#klfood#codcheras#codampang

    Korang tengah lunch ke tu? 
I nak share dengan korang feedback #browniescookies ! Order 20 balang pun tak cukup tau, sem
    0

    Korang tengah lunch ke tu? I nak share dengan korang feedback #browniescookies! Order 20 balang pun tak cukup tau, semua dah ada orang booked! Rugi tau kalau korang tak try brownies cookies ni. Order cepat nanti rugi kalau sold out 🥰 #browniescookiesmurah#browniescookieskl#tamanmelawati#wangsamaju#gombak#setiawangsa#ukayperdana#uiagombakdelivery#deliveryfoodkl#cheras#ampang#klcc#pandanindah#klfood#codcheras#codampang

    Otw delivery untuk office
21Burger Cheese Leleh
2burger Cheese
1Burger Besor
8Wrap Chicken.
.
#burgerbesorbb #burgerbeso
    0

    Otw delivery untuk office 21Burger Cheese Leleh 2burger Cheese 1Burger Besor 8Wrap Chicken. . #burgerbesorbb#burgerbesorampang#lunchbox#deliveryfood#deliveryfoodampang#deliveryfoodkl#cheezywedges#kfc#mcdonald#texaschicken#burgerking

    free dating site -- Domain - Hosting